ARTHROQ

Ainutlaatuinen, vaativaan rustokudoskuntoutukseen suunniteltu yhdistelmävalmiste, jossa on runsaasti patentoitua tyyppi 2 kollageenia. ArthroQ:lla on saatu hyviä tuloksia erilaisten nivel-, rustokudostulehdusten sekä muiden nivelkipujen hoidossa. Se palauttaa rustojen ja nivelten hyvän ja normaalin toiminnan.

Miten ArthroQ toimii?

ArtroQ on ainoa ravintotehoste, joka sisältää 100 mg korkealaatuista tyypin II kollageenia, joka on ruston pääasiallinen ainesosa. ArthroQ auttaa estämään ruston heikentymistä. Siinä on myös kondroitiinisulfaattia, joka stimuloi uuden ruston ja nivelnesteen muodostumista. Mangaani on elintärkeä kaikille elimistön soluille. Mangaanin ja
C-vitamiinin avulla varmistetaan rustosolun kyky tuottaa uutta, tervettä ja elinvoimaista rustokudosta.

Millaisia huomioita on havaittu:

Jo 4 viikon käytön jälkeen ovat kivut vähentyneet. 6-8 viikon kuluttua nivelissä on tuntunut selkeää helpotusta. Rusto alkaa uusiutua, ja nivelten voitelu paranee. Nivelkivut helpottuvat lisää 12-16 viikon kuluttua. Rusto uusiutuu ja nivelten voitelu lisääntyy. 6 kuukauden kuluttua niveltesi pitäisi liikkua joustavammin ja sinulla on kivuttomampi olo. Ruston uusiutuminen ja nivelten voitelu ovat tällöin optimaalisia. ArthroQ -valmisteen jatkuva käyttö elvyttää rustoa ja vie kohti kivutonta elämää.

pakkaus_arthroq

Kondroitiinisulfaatti (200mg), hydrolisoitu kollageeni tyyppi 2/Biocell® (100mg)
C-vitamiini (askorbiinihappo 80mg)
mangaani (2mg)
Paakkuuntumisenestoaine: kasvirasvahappojen magnesiumsuolat
Täyteaineena mikrokiteinen selluloosa, kasvisliivatekapseli (HPMC)

Käyttöohje: 1 kapseli päivässä.