AloeVera Esi Succo – mehu

Elimiston puhdistaja ja tasapainottaja!

Aloen sisältämillä tehoaineilla on tutkitusti vahvistava vaikutus kehon puolustusjärjestelmään, solujen uusiutumiseen ja myrkkyjen poistumiseen elimistöstä. Aaloe on yksi luonnon omia, parhaita elimistön tasapainon palauttajia. Sen sisältämät vitaali- ja ravintoaineet huolehtivat erityisen tehokkaasti suoliston hyvinvoinnista. Aaloe edistää hyvien bakteerien kasvua suolistossa ja auttaa näin sekä pitämään epätoivotut bakteerit kurissa että lisäämään ravintoaineiden imeytymistä!Suhteet: Aloe Vera 663 ml Nonihedelmä 267 ml Mustikka 2,6 g

Aloe pitää vatsan limakalvot kunnossa ja ehkäisee liikahappoisuuden kehittymistä!

Aloe Veran aktiiviaineet ja perinteisesti tunnetut ominaisuudet määräytyvät polysakkaridien mukaan. ESI on ainoa aaloemehun valmistaja, joka takaa sen että mehussa on vakioitu määrä polysakkarideja. Tämän sekä sen että mehu on vapaa torjunta-aineista, vahvistaa sertifikaatillaan ei-kaupallinen ja EU:n valtuuttama CERTIQUALITY järjestö.

aloevera-esi

Ainesosat:

Aloe Vera (Aloe barbadensis Miller) täyslehtimehu100% mehu, standardoitu. Happamuudensäätöaine: sitruunahappo, säilöntäaineet kaliumsorbaatti ja natriumbentsoaatti.

Käyttö: Kokeile 15 ml 1-3 kertaa päivässä ennen aterioita sellaisenaan tai vedellä laimennettuna

Pakkauskoko: 500ml