Aloe Vera ja Noni-mehu

Huikea yhdistelmävalmiste, jossa on kaikki aloe veran ominaisuudet yhdistettynä nonin hedelmähappoihin.

Kaksi upeaa ainetta yhdessä pullossa – juuri oikeassa suhteessa

Lääkeaaloeon kutsuttu ihmekasviksi jo yli 4000 vuoden ajan. Japaninkielinen nimi aloesta on ”isha-irasu” ja se tarkoittaa ”lääkäriä ei tarvita”. Nonia käytetään trooppisilla alueilla luontaisesti lääkekasvina. Nonia on käytetty myös tuhansia vuosia ihmisen terveydenhoidossa alkuperäiskansojen toimesta. Juotuna se antaa mm. energisyyttä, auttaa ruoansulatusta sekä ihoa.

Suhteet: Aloe Vera 663 ml Nonihedelmä 267 ml Mustikka 2,6 g

aloe_vera_noni

Vaikuttavat aineet:

Nonihedelmä sisältää vahvistavia antioksidantteja, vitamiineja, mineraaleja sekä rasvahappoja. Tuote sisältää lääkeaaloen täyslehtimehua (Aloe barbadensis Miller), puhdasta 100% Nonihedelmän mehua. Tuote on ESI-sertifioitu tuote: – ei torjunta-aineita – polysakkaridipitoisuus min. 7000 mg/L – pastöroimaton – valmistetaan tuoreista käsin irrotetuista aaloelehdistä – ei keinotekoisia makeutus, maku- eikä väriaineita. – Noni valmistetaan kylmäpuristamalla – Lääkeaaloe tuotetaan amerikassa ja Noni Havaijilla.

Käyttöohje: Annostus 15 ml 1-3 krt päivässä. Tuote ei sisällä kasvinsuojeluaineita tai jäämiä. Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä.