Ale!
, , , ,

Acomax-hiusseerumi 50ml verkkokauppaetu yli 200,00€:n ostoksiin.

Alkuperäinen hinta oli: 29,90 €.Nykyinen hinta on: 0,00 €.

Veloituksetta kaikkiin verkkokauppa ostoihin, joiden summa ylittää kassalla 200,00€

 

  • Hiuspohjan ongelmiin, kuten hilse, ärtynyt päänahka, psoriasis tai seborrea
  • Voi olla avuksi hiustenlähtöön ja kaljuuntumiseen
  • Vahvistaa haurasta hiusta
  • 50 ml
  • Ei synteettisiä kemikaaleja
Tuotekuvaus

Acomax-sarjan ensimmäinen tuote oli hiusneste, joka nykyisin tunnetaan paremmin nimellä hiusseerumi. Tämä tarkoin varjeltu seerumin salainen resepti toimii loistavasti vielä yli 70 vuoden jälkeenkin. Hiusseerumin tavoitteena on hoitaa seuraavia ongelmia:

  • kaljuuntuminen ja hiustenlähtö
  • pälvikalju
  • hiuspohjan ongelmat, kuten hilse, kutina, psoriasis ja seborrea
  • vahvistaa haurasta hiusta ja aktivoida uuden hiuksen kasvua.

Acomax-hiusseerumi on lähes 40 yrtin ja kasvin yhdistelmävalmiste sisältäen mm. veteen uutettua nokkosta, peltokortetta, kamomillaa, rosmariinia, siankärsämöä, ruusunmarjaa ja mustaherukkaa. Hiusseerumissa on hiusten kasvun ja päänahan kunnon kannalta tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita, kuten A-, B1-, B2-, B3-, B6-, C- ja E-vitamiineja, biotiinia, kalkkia, piitä, magnesiumia seleeniä sekä tärkeitä flavonoideja, fenolihappoja ja parkkiaineita.

Acomax on suomalainen ja alansa pitkäikäisimpiä tuotesarjoja hiusten sekä hiuspohjan ongelmien hoitoon. Sen kehittivät Kaarina Arppe ja lapintietäjä Matti Mård vuonna 1942 luomalla hiusnesteen hiusten ja hiuspohjan ongelmiin käyttäen Suomen karun maaperän ravinteikkaita yrttejä ja kasveja sekä hyödyntäen kansanparannustietämystään. Hiusneste on saanut paljon kansainvälistä huomiota ja se on palkittu kultamitalein useissa maissa.

Tänä päivänä nykyisen entistä tehokkaamman hiusseerumin yrttejä kasvatetaan yrttitiloilla Suomessa luonnonmukaisesti. Kukat ja kasvien osat kerätään käsin, kuivataan ja tehdään uutokseksi. Uutoksesta saadaan Acomax-hiusseerumi.

Lue lisää Acomax-sarjasta ja käyttäjäkokemuksista (avautuu uuteen välilehteen)

Voit ostaa yksittäisten tuotteiden sijaan koko sarjan edullisempaan hintaan. Osta tästä kaikki Acomax-sarjan tuotteet

Erityistä huomioitavaa: Hiusseerumi voi tummentaa erittäin vaaleita tai harmaita hiuksia. Vaikutusten näkyminen vie 1-6 kk riippuen ongelmatyypistä. Tutustu tarkempiin tietoihin lukemalla käyttöohjeet huolellisesti.

Valmistusmaa: Suomi.

Käyttöohje

Hiustenlähdön aikana käytetään päivittäin. Muutama suihkaus seerumia hierotaan hiuspohjaan ja jätetään vaikuttamaan. Ei pestä pois. Kutiseviin kohtiin käytetään tarvittaessa. Hiusseerumia voi levittää hiuspituuksiin muotoilunesteen tavoin.

Ainesosat

Aqua, herba mix (Urticaceae, Equisetaceae, Asteraceae, Ericaceae, Betulaceae, Salicaceae, Lamiaceae, Pinaceae, Rosaceae, Apiaceae, Onagroceae, Plantaginaceae, Violaceae, Grossulariaceae, Ulmaceae, Cupressaceae, Elaegnaceae, Fagaceae, Fabaceae, Tiliaceae), sodium benzoate.

Tarkastathan ainesosaluettelon ja käyttöohjeen pakkauksesta ennen tuotteen käyttöönottoa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Ostoskori
Acomax-hiusseerumi, 50 ml. Hiuspohjan kutinaan ja ärsytykseen. Syväpuhdistava. Voi olla myös avuksi hiusten kasvun parantamiseen.Acomax-hiusseerumi 50ml verkkokauppaetu yli 200,00€:n ostoksiin.
Alkuperäinen hinta oli: 29,90 €.Nykyinen hinta on: 0,00 €.