Seralgin – Tulehdus pois ennen paranemista

Seralgin NattoC 60 kapselia -pakkaus. Nattokinaasia ja Boswellia-uutetta. Suunniteltu verenkiertoelimistön, hermoston ja nivelten hyvinvointiin.

Uudistunut Seralgin nattokinaasilla tulehduksen estoon ja nivelten kuntoutukseen

Aineosat

Nattokinaasi verisuonille

Nattokinaasi on japanilaisesta natto-nimisestä ruuasta eristetty entsyymi. Nattokinaasin hyötyjen väitetään jopa olevan japanilaisten pitkän iän salaisuus. Nattoa valmistetaan fermentoiduista soijapavuista ja ruokaa on mahdollisesti syöty Japanissa jo yli 1000 vuotta. Nattokinaasientsyymin uskotaan voivan olla hyödyksi verenkiertoelimistölle monin tavoin.

Nattokinaasi (NSK-SD) on  Euroopan elintarviketurvallisuusviraston (EFSA) turvalliseksi toteama suositelluilla käyttöannoksilla. Elimistö säätelee itse entsyymin käyttöä omiin tarpeisiinsa.

Boswelliinihappo tulehduksen sammuttamiseen

Boswelliinihappoa on perinteisesti käytetty tulehduksia lievittävänä aineena erityisesti nivelvaivoissa, kuten nivelreumassa. Boswelliinihappo voi estää tiettyjen tulehdusta ylläpitävien entsyymien toimintaa, mikä voi auttaa vähentämään tulehdusta elimistössä.

C-vitamiini tehon lisäämiseen

C-vitamiinilla parannetaan valmisteen tehoa. C-vitamiini voi toimia yhdessä nattokinaasin ja boswelliinihapon kanssa vahvistaen niiden antioksidanttisia ja tulehdusta vähentäviä vaikutuksia.

On kuitenkin tärkeää huomioida, että kaikki nämä aineet voivat vaikuttaa yksilöllisesti eri ihmisiin, ja niiden käyttöön liittyvät mahdolliset hyödyt ja haitat voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Ennen minkään uuden ravintolisän tai lisäravinteen käyttöä on aina suositeltavaa keskustella asiasta terveydenhuollon ammattilaisen kanssa, erityisesti jos sinulla on olemassa olevia terveysongelmia tai käytössä muita lääkkeitä.

Uudistunut Seralgin

Uudistuneen Seralginin ainesosilla pyritään edistämään normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä hermoston normaalia toimintaa. Näiden yhteistoiminta on tärkeää, sillä nivelten hyvä toiminta vaatii myös lihasten ja hermotuksen toimimista normaalisti. Seralginin vaikutuksilla halutaan vaikuttaa myös normaaliin kollageenin muodostumiseen, jotta rustot pystyvät uusiutumaan tehokkaammin ja verisuonet pysyvät kimmoisempina.

https://youtu.be/LjLGgJoSmvE

Seralgin NattoC 30 kapselia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori