Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Q Medi Europe Oy:n verkkokaupan asiakkaana hyväksyn seuraavat ehdot:

Tuotteiden toimitus- ja palautusehdot
Toimitusehdot ovat kauppakohtaisia, ja ne ovat nähtävissä tilausta suoritettaessa. Qmedi Europe Oy:n kautta hankituilla tuotteilla on kuluttajansuojalain määrittelemä 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön.

Maksutavat
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla verkkomaksuna: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä pankki/luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n maksujärjestelmän kautta.

Ostohyvitykset
Verkkokaupassa maksetaan useista tuotteista ostohyvityksiä takaisin asiakkaalle (“cashback”). Tuotehyvityksen suuruus on tuotekohtainen ja se on nähtävillä verkkokaupan tuotetietojen yhteydessä. Qmedi Europe Oy voi muuttaa ostohyvityksen suuruutta ilman erillistä ilmoitusta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Q Medi Europe Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj. Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Internet-sivusto sekä tietokantasovellukset
Qmedi Europe Oy:llä on oikeus tilapäisesti sulkea verkkokaupan Internet-sivusto ja tietokantasovellukset niiden teknisen uudistamisen tai yleisen tietoliikenneverkon asennus-, muutos- tai huoltotöiden vuoksi.

Tietojen käyttö
Qmedi Europe Oy:llä on oikeus käyttää ja käsitellä asiakkaasta olevia tietoja tilauksen toimitukseen liittyviin tarkoituksiin. Lisäksi tietoja voidaan käyttää tiedottamiseen ja mainonnan suuntaamiseen Qmedi Europe Oy:n asiakkaille. Rekisteröinnin yhteydessä pyydetään yrityksen/yhteisön tapauksessa Y-tunnus (jos saatavilla). Tunnuksen avulla voidaan varmistaa yrityksen status ALV-rekisterissä.

Tietoturva
Asiakas on tietoinen siitä, että Internet toimintaympäristönä saattaa aiheuttaa palvelun ja järjestelmän toimivuuteen puutteita ja että tietoturvallisuus muodostaa riskin nykyisissä tietojärjestelmissä sekä vastaa itse oman tietokoneensa, tietojärjestelmän tai muun vastaavan atk-laitteen suojauksesta.

Tekijänoikeudet
Asiakas vastaa siitä, että hän ei tallenna, levitä, lähetä tai välitä Qmedi Europe Oy:n internet-sivuilla tekijänoikeudella, tavaramerkkioikeudella tai muulla immateriaalioikeudella suojattu aineistoa ilman tekijän tai oikeudenhaltijan lupaa.

Sopimuksen siirto
Tätä sopimusta ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle ilman Qmedi Europe Oy:n etukäteen antamaa kirjallista suostumusta.

Muutokset
Qmedi Europe Oy pidättää itsellään oikeuden pidättää muutokset sääntöihin, ostohyvityksiin, sopimusehtoihin ja hintoihin. Voimassa olevat sopimusehdot ovat nähtävillä internet-sivulla.


Ostoskori