, , ,

Nivelpaketti Pro 60 kapselia, mukaan veloituksetta Seralgin Natto C 30

129,00 

Ostaessasi Nivelpaketti Pro 60 saat mukaan veloituksetta Seralgin Natto C 30! 

Etu voimassa 30.6.2024 asti, vain verkkokaupassa.

 

Parasta ennen: ArthroQ 13.3.2026,  Seralgin NattoC 15.5.2025 ja ProQDC 20.8.2025 (Kaupan päälle ProQDC 20.8.2025)

  • Paketissa tuotteet Seralgin NattoC, ArthroQ ja ProQDC – säästöhintaan!
  • Tuotteet ostettavissa myös erillisinä tai edullisesti pienempänä pakettina (30 kaps)
  • Suunniteltu nivelten hyvinvoinnin tukemiseen
  • Avuksi tukikudosten optimaaliseen toimintaan
  • Ravintolisä
Tuotekuvaus

Nivelpaketti Pro 60 on suunniteltu lisäämään ja parantamaan lihasten, hiussuonten ja erityisesti nivelten hyvinvointia. Valmisteiden sisältämät mangaani sekä C- ja D-vitamiinit ylläpitävät tukikudosten (mm. luut, rusto, nivelsiteet, verisuonet ja lihaskudos) normaalia toimintaa. Lisäksi nämä osallistuvat kudosten uusiutumisen kannalta välttämättömään solunjakautumiseen sekä normaaliin kollageenin tuotantoon edistäen luuston ja rustojen normaalia toimintaa, jotka taas ovat osallisena nivelten hyvinvoinnissa. Tämä paketti turvaa riittävän D-vitamiinin päivittäisen saannin. Mukana myös ubikinonia (Q10) sekä nattokinaasia.

Jos 60 kapselin Nivelpaketti Pro tuntuu liian isolta, niin osta tästä pienempi Nivelpaketti Pro 30

Erikseen ostettuina tuotteiden hinta on 179,40€; Nivelpaketti Pro 30 -paketin ostaja säästää 22%, Pro 60 -paketin 28%.

Tärkeää nivelpakettien käytössä:

Muista nivelpaketin käytön lisäksi huolehtia riittävästä liikunnasta, jotta nivelruston normaalin toiminnan kannalta tärkeää kollageenia muodostuu normaalisti ja että hiussuonet ovat avoinna kuljettamaan tärkeät ravintoaineet nivelrustolle. Kävely ja polven ojentajalihasten voimaharjoittelu vähentävät yleensä kipua polvessa – erityisen tehokkaita ovat voimaharjoitukset, jotka tehdään hyödyntämällä oman kehon painoa. Myös riittävä veden saanti on turvattava, sillä terve rustokudos sisältää n. 70% vettä.

Mikäli Nivelpaketti on ollut käytössä 3 kuukautta, eikä riittävää vaikutusta ole havaittu, tulee silloin hakeutua tarkempiin tutkimuksiin esim. Nivelet Kuntoon -hoitomenetelmään perehtyneen ammattilaisen vastaanotolle. Joskus kyseessä voi olla asento- tai kuormitusvirheitä, jolloin nivelrustoon kohdistuu liian suuri jatkuva kulutus, eikä rustokudos kykene käytetyistä ravintotehosteista huolimatta elpymään tarpeeksi.

KUUNTELE: Juhan nivelrikko on helpottanut, kuuntele kuinka se tapahtui (avautuu uuteen välilehteen)

KUUNTELE: Nivelrikosta kuntoutuvan Saulin tarina (avautuu uuteen välilehteen)

Ravintolisien käytöstä on syytä aina keskustella lääkärin kanssa etenkin, jos sinulla on lääkityksiä, perussairauksia, olet raskaana tai imetät.

Valmistusmaa: Suomi.

Annostus

ArthroQ Suositeltava vuorokausiannos: 1-2 kapselia iltaisin.

Seralgin NattoC Suositeltava vuorokausiannos: 1-2 kapselia.

ProQDC Suositeltava vuorokausiannos: 1 kapseli aamuisin.

Vaikuttavat aineet

 

ArthroQ

Tyyppi 2 -kollageeniproteiini 300 mg. C-vitamiini 160 mg. Mangaani 2 mg. Täyteaine: mikrokiteinen selluloosa, liivate (kapseli).

Seralgin NattoC

Boswellia serrata extr. 250 mg, josta asetyyliboswelliinihappoa 160 mg.  Nattokinaasi 20.000 FU / 60mg. C-vitamiini 30 mg. Kasvisselluloosakapseli. Kasvirasvojen magnesiumsuolat.

ProQDC

D3-vitamiini 100µg. Q10 eli ubikinoni 50 mg. Rannikkomännyn kuoriuute (proantosyanidiini) 50 mg. C-Vitamiini 200mg. Kasvisselluloosakapseli. Mikrokiteinen selluloosa, piidioksidi, kasvirasvojen magnesiumsuolat.

Tarkastathan ainesosaluettelon ja käyttöohjeen pakkauksesta ennen tuotteen käyttöönottoa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote säilytettävä lasten ulottumattomissa.

 

 

 

Ostoskori
Nivelpaketti Pro 60. Sisältää tuotteet Seralgin NattoC, ArthroQ ja ProQDC. Tuotteista voi olla apua nivelten ja tukikudosten hyvinvointiin.Nivelpaketti Pro 60 kapselia, mukaan veloituksetta Seralgin Natto C 30
129,00