, , ,

ArthroQ 60 kapselia

54,90 

Parasta ennen 13.3.2026

  • Sinulle, joka haluat hyvinvoivat nivelet
  • Yhdistelmävalmiste, jossa mukana kollageeni ja C-vitamiini
  • Tuote ostettavissa edullisesti myös pienempänä pakettina (30 kaps)
  • Ravintolisä
Tuotekuvaus

Valmisteen käytöllä pyritään saavuttamaan normaalisti toimivat ja terveemmät nivelet. Tuote on suunniteltu jatkuvaan käyttöön, jotta nivelten toimintaa voitaisiin tukea, vahvistaa ja korjata koko elämän ajan.

Kollageeni on elimistössä luontaisesti esiintyvää lihaksille, luille, rustoille ja sidekudoksille tärkeää ainetta. Kollageeni muodostuu elimistön pilkkoessa proteiinista aminohappoja. Ikääntyminen, stressi ja monet muut tekijät vaikuttavat kollageenin muodostumiseen sitä heikentävästi. ArthroQ on ainutlaatuinen yhdistelmävalmiste, jonka vaikuttavana aineena on käytetty tyypin 2 kollageenia. Tämä voi olla tueksi rustokudosten terveydelle ja kuntoutumisessa.

C-vitamiinilla taas esimerkiksi tehostetaan tiettyjen aineiden imeytymistä. Valmisteen sisältämän mangaanin ohella se on osallisena tukikudosten (esim. rusto, luusto, lihaskudos) normaalin toiminnan ylläpitämisessä. Nivelen toiminnalle tärkeää nivelrustokudosta tuottavat elävät solut, kondrosyytit. Tukikudosten optimaalisen toiminnan seurausta ovatkin siis myös hyvinvoivat nivelet.

Löydät meiltä myös ArthroQ 30 kapselin pakkauksen. Osta tästä ArthroQ 30 kapselia

Erikseen ostettuina ArthroQ 30 kapselia x 2 maksaisi sinulle yhteensä 59,8e. 60 kapselin paketin ostamalla säästät 8%.

Seralginin käyttö on aina suositeltavaa yhdessä ArthroQ-valmisteen kanssa, jotta varmistetaan tuotteen vaikuttavuus rustoon.

Käytettäessä ArthroQ-valmistetta nivelkuntoutuksessa on liikunnan merkitys tärkeä, sillä nivelrusto saa tarvitsemansa ravintoaineet vain liikunnan avulla. Myös riittävä vedensaanti on turvattava, sillä terve rustokudos sisältää n. 70% vettä.

Ravintolisien käytöstä on syytä aina keskustella lääkärin kanssa etenkin, jos sinulla on lääkityksiä, perussairauksia, olet raskaana tai imetät.

Valmistusmaa: Suomi.

Annostus

1-2 kapselia päivässä

Vaikuttavat aineet

Bioaktiivinen tyypin 2 kollageeni 300 mg, C-vitamiini (askorbiinihappo) 160 mg, mangaani 2 mg, kasvisliivatekapseli (HMPC), paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat)

Tarkastathan ainesosaluettelon ja käyttöohjeen pakkauksesta ennen tuotteen käyttöönottoa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Lue lisää AtrhroQ:sta

 

 

Ostoskori
ArthroQ 60 kapselin pakkaus. Tuotteen avulla on mahdollista saavuttaa terveemmät nivelet. Ravintolisä, jossa mm. kollageenia ja C-vitamiinia.ArthroQ 60 kapselia
54,90