, , , ,

Seralgin NattoC 60 kapselia

54,90 

Parasta ennen: 15.5.2025

  • Uudistunut Seralgin sisältää nattokinaasia
  • Entsyymivalmiste, pyrkii edistämään verenkiertoelimistön, hermoston ja nivelten hyvinvointia
  • Tuote ostettavissa edullisesti myös pienempänä pakettina (30 kaps)
  • Ravintolisä
Tuotekuvaus

Nattokinaasi on japanilaisesta natto-nimisestä ruuasta eristetty entsyymi. Nattokinaasin hyötyjen väitetään jopa olevan japanilaisten pitkän iän salaisuus. Nattoa valmistetaan fermentoiduista soijapavuista ja ruokaa on mahdollisesti syöty Japanissa jo yli 1000 vuotta. Nattokinaasientsyymin uskotaan voivan olla hyödyksi verenkiertoelimistölle monin tavoin.

Nattokinaasi (NSK-SD) on  Euroopan elintarviketurvallisuusviraston (EFSA) turvalliseksi toteama suositelluilla käyttöannoksilla. Elimistö säätelee itse entsyymin käyttöä omiin tarpeisiinsa.

Seralgin NattoC:n raaka-aineena toimii Boswellia-suvun puiden pihkasta valmistettu uute. Vaikuttava aine on asetyyliboswelliinihappo. C-vitamiinilla parannetaan valmisteen tehoa.

Uudistuneen Seralginin ainesosilla pyritään edistämään normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä hermoston normaalia toimintaa. Näiden yhteistoiminta on tärkeää, sillä nivelten hyvä toiminta vaatii myös lihasten ja hermotuksen toimimista normaalisti. Seralginin vaikutuksilla halutaan vaikuttaa myös normaaliin kollageenin muodostumiseen, jotta rustot pystyvät uusiutumaan tehokkaammin ja verisuonet pysyvät kimmoisempina.

Löydät meiltä myös Seralgin NattoC 30 kapselin pakkauksen. Osta tästä Seralgin NattoC 30 kapselia

Erikseen ostettuina Seralgin NattoC 30 kapselia x 2 maksaisi 59,8e. 60 kapselin paketin ostamalla säästät 8%.

IBS-potilaiden ei tule käyttää valmistetta ilman terveydenhuollon ammattilaisen arviota. Ravintolisien käytöstä on syytä aina keskustella lääkärin kanssa etenkin, jos sinulla on lääkityksiä, perussairauksia, olet raskaana tai imetät.

Valmistusmaa: Suomi.

Annostus

1-2 kapselia päivässä. Niellään kokonaisena runsaan nesteen kera puoli tuntia ennen ateriaa tai sen jälkeen.

Vaikuttavat aineet

Boswellia serrata 65%, kapselikuori: läpinäkyvä kasviselluloosakapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), nattokinaasi (fermentoiduista soijapavuista valmistettu uute), askorbiinihappo, paakkuuntumisenestoaineet: piioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat.

Suositeltu vuorokausiannos (1-2 kaps) sisältää:

Boswellia serrata extr. 300 mg, josta boswelliinihappoa 195 mg.
Nattokinaasi 60 mg (1200 FU)
C-vitamiini 30 mg (37,5%*)

* %-päivittäisen saannin vertailuarvosta

Tarkastathan ainesosaluettelon ja käyttöohjeen pakkauksesta ennen tuotteen käyttöönottoa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Lue lisää Seralgin Natto C:stä

Ostoskori
Seralgin NattoC 60 kapselia -pakkaus. Nattokinaasia ja Boswellia-uutetta. Suunniteltu verenkiertoelimistön, hermoston ja nivelten hyvinvointiin.Seralgin NattoC 60 kapselia
54,90