, , ,

Nivelpaketti 60 kapselia

99,90 

Parasta ennen: ArthroQ 13.3.2026 ja Seralgin NattoC 15.5.2025 (ProQDC 20.8.2025) 

  • Huikea uutuus – nyt mukana myös nattokinaasi
  • Seralgin NattoC ja ArthroQ edullisempaan yhteishintaan
  • Tuotteet ostettavissa myös erillisinä tai edullisesti pienempänä pakettina (30 kaps)
  • Ravintolisä
Tuotekuvaus

Nivelpaketti 60 on nivelien hyvinvointiin suunniteltujen valmisteiden paketti. Paketti pitää sisällään valmisteet Seralgin NattoC ja ArthroQ. Seralgin NattoC on uudistettu versio Seralgin -valmisteesta. Natto on japanilaisesta aamiaisruuasta eristetty entsyymi, jonka uskotaan olevan hyväksi mm. verenkiertoelimistölle, hermostolle, lihaksille sekä muille tukikudoksille. C-vitamiinilla taas esimerkiksi tehostetaan tiettyjen aineiden imeytymistä ja D-vitamiinin sekä mangaanin ohella se on osallisena tukikudosten (esim. rusto, luusto, lihaskudos) normaalin toiminnan ylläpitämisessä. Tukikudosten hyvä terveys ja toiminta ovat edellytyksiä nivelien hyvinvoinnille.

Lihaksille, sidekudoksille, luille ja rustoille tärkeää kollageenia esiintyy elimistössä luonnostaan. Sitä muodostetaan ravinnon proteiineista, jotka elimistö pilkkoo aminohapoiksi. Kollageenin muodostumisen väheneminen on osa ikääntymistä ja siihen vaikuttavat lisäksi elintavat. ArthroQ sisältää biologisesti aktiivista tyypin 2 kollageenia, josta voi olla apua rustojen toiminnan tukemiseen ja kuntoutumiseen.

Jos 60 kapselin Nivelpaketti tuntuu liian isolta, niin osta tästä pienempi Nivelpaketti 30

Erikseen ostettuina tuotteiden hinta 109,80€! Nivelpaketti 30 -paketin ostaja säästää 8%, Nivelpaketti 60 -paketin ostaja 9%.

Huomioitavaa käytössä: Nivelpaketin käytön lisäksi on tärkeää, että myös liikut riittävästi huolehtiaksesi kollageenin normaalista muodostumisesta ja hiussuonten kyvystä kuljettaa tärkeitä ravintoaineita nivelrustolle. Terve rustokudos on 70-prosenttisesti vettä, joten muistathan myös juoda riittävästi.

Jos olet käyttänyt nivelpakettia yli 3 kk ilman selvää hyötyä, hakeuduthan esimerkiksi Nivelet Kuntoon -hoitomenetelmän hallitsevan ammattilaisen vastaanotolle. Kyse voi olla asento- tai kuormitusvirheistä, nivelrustoon kohdistuen liiallista jatkuvaa kulutusta. Tällöin rustokudos ei pysty elpymään tarpeeksi ravintotehosteiden avulla. Asentovirheitä voidaan kuitenkin korjata tai ainakin merkittävästi helpottaa.

Ravintolisien käytöstä on syytä aina keskustella lääkärin kanssa etenkin, jos sinulla on lääkityksiä, perussairauksia, olet raskaana tai imetät.

Valmistusmaa: Suomi.

Annostus

ArthroQ
Annostus:
1-2 kapselia vuorokaudessa.

Seralgin NattoC

1-2 kapselia vuorokaudessa.

Vaikuttavat aineet

Seralgin NattoC

Vaikuttavat aineet 1 kaps.:
Boswellia serrata exst. 300 mg, josta boswelliinihappoa 195 mg, nattokinaasi 60 mg (1200 FU), C-vitamiini 30 mg

Ainesosat:
Boswellia serrata 65 %, nattokinaasi 60 mg (1200 FU), askorbiinihappo. Paakkuuntumisenestoaineet: Piioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat. Kapselikuori: läpinäkyvä kasvisselluloosakapseli

Lue lisää Seralgin Natto C:stä

ArthroQ

Vaikuttavat aineet 1kaps.:
Kollageeniproteiini 300 mg. C-vitamiini 160 mg. Mangaani 2 mg. Täyteaine: mikrokiteinen selluloosa, liivate (kapseli)

Ainesosat:
Fortigel B -kollageeni (nauta), askorbiinihappo, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), mangaaniglukonaatti. Paakkuuntumisenestoaineet: kasvirasvojen magnesiumsuolat, piioksidi

Tarkastathan ainesosaluettelon ja käyttöohjeen pakkauksesta ennen tuotteen käyttöönottoa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Lue lisää AtrhroQ:sta

 

 

Ostoskori
Nivelpaketti 60. Seralgin NattoC ja ArthroQ -valmisteet edullisempaan yhteishintaan. Tuotteista voi olla apua nivelien hyvinvoinnille ja muille tukikudoksille. 60 kapselia/tuote.Nivelpaketti 60 kapselia
99,90