ArthroQ

ArthroQ 30 kapselin pakkaus. Tuotteen avulla on mahdollista saavuttaa terveemmät nivelet. Ravintolisä, jossa mm. kollageenia ja C-vitamiinia.

Niveltesi hyvinvointiin oikea valinta

ArthroQ:n käytöllä pyritään saavuttamaan normaalisti toimivat ja terveemmät nivelet. Tuote on suunniteltu jatkuvaan käyttöön, jotta nivelten toimintaa voitaisiin tukea, vahvistaa ja korjata koko elämän ajan.

Bioaktiivinen tyypin 2 kollageeni

Kollageeni on elimistössä luontaisesti esiintyvää lihaksille, luille, rustoille ja sidekudoksille tärkeää ainetta. Kollageeni muodostuu elimistön pilkkoessa proteiinista aminohappoja. Ikääntyminen, stressi ja monet muut tekijät vaikuttavat kollageenin muodostumiseen sitä heikentävästi. ArthroQ on ainutlaatuinen yhdistelmävalmiste, jonka vaikuttavana aineena on käytetty tyypin 2 kollageenia. Tämä voi olla tueksi rustokudosten terveydelle ja kuntoutumisessa.

C-vitamiini

C-vitamiinilla taas esimerkiksi tehostetaan tiettyjen aineiden imeytymistä. Valmisteen sisältämän mangaanin ohella se on osallisena tukikudosten (esim. rusto, luusto, lihaskudos) normaalin toiminnan ylläpitämisessä. Nivelen toiminnalle tärkeää nivelrustokudosta tuottavat elävät solut, kondrosyytit. Tukikudosten optimaalisen toiminnan seurausta ovatkin siis myös hyvinvoivat nivelet.

On kuitenkin tärkeää huomioida, että kaikki nämä aineet voivat vaikuttaa yksilöllisesti eri ihmisiin, ja niiden käyttöön liittyvät mahdolliset hyödyt ja haitat voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Ennen minkään uuden ravintolisän tai lisäravinteen käyttöä on aina suositeltavaa keskustella asiasta terveydenhuollon ammattilaisen kanssa, erityisesti jos sinulla on olemassa olevia terveysongelmia tai käytössä muita lääkkeitä.

ArthroQ 30 kapselia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori