Nivelpaketti Pro

Nivelpaketti Pro on suunniteltu lisäämään ja parantamaan lihasten, hiussuonten ja erityisesti nivelten hyvinvointia. Valmisteiden sisältämät mangaani sekä C- ja D-vitamiinit ylläpitävät tukikudosten (mm. luut, rusto, nivelsiteet, verisuonet ja lihaskudos) normaalia toimintaa. Lisäksi nämä aineosat osallistuvat kudosten uusiutumisen kannalta välttämättömään solunjakautumiseen sekä normaaliin kollageenin tuotantoon edistäen luuston ja rustojen normaalia toimintaa, jotka taas ovat osallisena nivelten hyvinvoinnissa. Tämä paketti turvaa riittävän D-vitamiinin päivittäisen saannin. Mukana on myös ubikinonia (Q10) sekä nattokinaasia.

Nivelpaketti Pro 30. Sisältää tuotteet Seralgin NattoC, ArthroQ ja ProQDC. Tuotteista voi olla apua nivelten ja tukikudosten hyvinvointiin.
Tarinoita

“Olen 42 -vuotias mies ja muutamia viime vuosia kärsinyt lievästä kivusta polvissa ja nilkassa. Myös vuosi sitten murtunut ranne on välillä oireillut. Kipu on tuntunut varsinkin aamuisin lievänä vihlontana nivelissä.

Viime viikot olen kokeillut Q Medin Nivelpaketti Pro -kapseleita. Noin viikon jälkeen tuloksia alkoi näkyä. Aamuinen nivelten jäykkyys ja kipuilu loppuivat noin viikon jälkeen, myös ranteen vihlominen on vähentynyt. Harrastaminen rullalautailun parissa on helpottanut, kun kivut ovat loppuneet. Suosittelen kokeilemaan!

Petteri

KUUNTELE: Juhan nivelrikko on helpottanut, kuuntele kuinka se tapahtui.

KUUNTELE: Nivelrikosta kuntoutuvan Saulin tarina

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori