Nivelpaketti

Nivelpaketti 60. Seralgin NattoC ja ArthroQ -valmisteet edullisempaan yhteishintaan. Tuotteista voi olla apua nivelien hyvinvoinnille ja muille tukikudoksille. 60 kapselia/tuote.

Nivelpaketti on nivelien hyvinvointiin suunniteltujen valmisteiden paketti. Paketti pitää sisällään valmisteet Seralgin, NattoC ja ArthroQ. Seralgin NattoC on uudistettu versio Seralgin -valmisteesta. Natto on japanilaisesta aamiaisruuasta eristetty entsyymi, jonka uskotaan olevan hyväksi mm. verenkiertoelimistölle, hermostolle, lihaksille sekä muille tukikudoksille. C-vitamiinilla taas esimerkiksi tehostetaan tiettyjen aineiden imeytymistä ja D-vitamiinin sekä mangaanin ohella se on osallisena tukikudosten (esim. rusto, luusto, lihaskudos) normaalin toiminnan ylläpitämisessä. Tukikudosten hyvä terveys ja toiminta ovat edellytyksiä nivelien hyvinvoinnille.

Valmistetta käyttäessäsi turvaat samalla riittävän päivittäisen D-vitamiinin saannin. Valmiste sisältää lisäksi ubikinonia (Q10).

Lihaksille, sidekudoksille, luille ja rustoille tärkeää kollageenia esiintyy elimistössä luonnostaan. Sitä muodostetaan ravinnon proteiineista, jotka elimistö pilkkoo aminohapoiksi. Kollageenin muodostumisen väheneminen on osa ikääntymistä ja siihen vaikuttavat lisäksi elintavat. ArthroQ sisältää biologisesti aktiivista tyypin 2 kollageenia, josta voi olla apua rustojen toiminnan tukemiseen ja kuntoutumiseen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori