Ohjeet jälleenmyyjälle

Yleistä

Jälleenmyyjänä saat tuotteista 40 % alennuksen. Tilaukset jälleenmyyjähinnoilla tehdään verkkokaupassa normaalin tilauksen tavoin. Jälleenmyyjänä näet tuotteissa normaalien hintojen lisäksi jälleenmyyjähinnat. Seuraat omia tilauksiasi kätevästi osiossa Oma tili – Tilaukseni. 

Jälleenmyyjänä et voi käyttää tilauksissa alennuskoodeja, mutta voit halutessasi levittää sinulle rekisteröityessäsi tehtyä -5 % alennuskoodia tai siihen liittyvää verkko-osoitetta. Asiakkaan käytettyä alennuskoodiasi, hänen tilauksistaan kertyy sinulle palkkioita. Toimintoja alennuskoodiin liittyen löydät Oma Tilistä Markkinointi -linkin takaa siirtymällä Alennuskoodit -välilehteen.

Käytä myyntisi edistämiseksi pdf -muotoisia QMedi -esitteitä ja tarinoita, jotka löydän Oma Tili – Markkinointi – Alennuskoodi – Materiaalit.

Asetukset

Yhteystiedot

Omien tilaustesi toimitus- ja laskutusosoite määritellään kohdassa Oma Tili – Yhteystiedot. 

Tilin tiedot 

Sähköpostin tai salasanan muutokset ja uutiskirjeen tilauksen asetukset asetetaan osioissa Oma tili – Tilin tiedot.

Palkkiomaksut 

Pankkiyhteystiedot mahdollista alennuskoodisi käytöstä ansaitseman palkkion maksua varten sekä palkkiomaksukuitille halutut tiedot asetetaan Oma tili – Markkinointi – Alennuskoodit – (valitse alennuskoodi, jos sinulla on niitä useampi) – Asetukset.

Alennuskoodit

Jälleenmyyjän roolin lisäksi olet oikeutettu toimimaan Myyjänä. Myyjän palkkiot ohjautuvat sinulle alennuskoodien käytön kautta. Löydät alennuskoodisi menemällä Oma tili – Markkinointi – Alennuskoodit. Jos sinulla on useampi alennuskoodi, valitset tässä kohtaa Alennuskoodin Klikkaamalla Selaa tietoja -painiketta sen alennuskoodin kohdalla, minkä tietoja haluat tarkastella. Huom! Jokaisella alennuskoodilla on oma Materiaalit -osio ja palkkion pyynti.

Jaa alennuskoodiasi esimerkiksi sähköpostilla, pikaviestimissä, kotisivuillasi ja sosiaalisessa mediassa. Käytä hyödyksi myös sinun alennuskoodillasi varustettuja tuote-bannereita, tuote-esitteitä ja tarinoita tuotteiden käytöstä. Löydät ne Oma Tili – Markkinointi – Alennuskoodit – (valitse alennuskoodi, jos sinulla on niitä useampi) – Materiaalit.

Kun asiakas saapuu kauppaan sinun alennuskoodisi verkko-osoitteella tai syöttää alennuskoodisi kassalla, hän saa tilauksestaan alennuksen. Asiakas voi luoda tilauksen yhteydessä asiakastilin. Alennuskoodisi on ensimmäisen tilauksen jälkeen aina hänen käytössään, kun hän tilaa asiakastililleen kirjautuneena. 

Asiakas voi käyttää alennuskoodiasi myös tekemättä itselleen asiakastiliä, mutta silloin hänen on syötettävä alennuskoodisi joka tilauskerralla uudestaan. Palkkiot ohjautuvat kummassakin tapauksessa alennuskoodisi käytöstä sinulle.

Myyjän palkkiot

Q Medin tuotteet: 30 % myynnistä 

Muut tuotteet: 12 %  myynnistä

Palkkiot lasketaan arvonlisäverottomasta myyntihinnasta alennuksen vähentämisen jälkeen.

Esimerkki. ProQDC 30 kapselia 

ProQDC ovh sis. Alv 24% 29,90 € 

ProQDC asiakkaan 5 % alennuksella alennuskoodilla (sis. Alv 24%) 28,41 €

ProQDC asiakkaan 5 % alennuksella alennuskoodilla (Alv 0 %) 21,59 €

Myyjän palkkio 30 %: 0,3 x 21,59 € = 6,48 € (alv 0 %)

Myyjän palkkio: 8,03 € (alv 24 %)

Palkkiomaksu

Jos Markkinointi -osiosta löytyvää Alennuskoodiasi on käytetty QMedi -verkkokaupan tilauksiin, olet ansainnut palkkioita.

Pyydä palkkiomaksua Alennuskoodin hallinnassa.

  1. Kirjaudu Oma Tilin. 
  2. Mene Oma tili – Markkinointi – Alennuskoodi – (valitse alennuskoodi, jos niitä on useampi klikkaamalla “Selaa tietoja”) – Palkkiomaksut
  3. Jos palkkiomaksut ovat ylittäneet minimikynnyksen (20 €), voidaan klikata “Pyydä palkkiomaksua”. 
  4. Palkkiopyyntö käsitellään 1-2 arkipäivän kuluessa. Palkkio maksetaan pankkitilille. 
  5. Palkkiomaksusta tulee myöhemmin ilmoitus edustajan sähköpostiin . 

Toimita palkkiomaksua varten verokortti info@qmedi.fi, jos et toimi yrittäjänä.

Materiaalit

Löydät markkinoinnissa ja myymisessä hyödylliset materiaalit alennuskoodikohtaisesti Markkinointi –sivuiltaan. Pääset näille sivuille myös itse Oma tili – Myyntiryhmä -Alennuskoodit – (valitse kumppanin alennuskoodi) – Materiaalit. Käytössänne on muun muassa bannereita ja viestintäänne liitettäviä pdf –muotoisia QMedin tuote-esitteitä. 

Oma tili

Kaikilla rekisteröityneillä QMedin asiakkailla ja kumppaneilla on käytössään Oma tili. Oma tiliin kirjaudutaan qmedi.fi -sivuston päävalikon kautta tai suoraan osoitteessa qmedi.fi/oma-tili. Oma tilin valikko näkyy kirjautuneelle asiakkaalle tai kumppanille vasemmassa sivupalkissa. Mobiilinäkymässä valikko on sivun sisällön ja päävalikon välissä.
Oma tilin Markkinointi -osio on Myyjien oma työkalu, jota jälleenmyyjäkin voi käyttää. Löydät sieltä mm. Markkinointimateriaalia myyntisi edistämiseksi.

Täältä löydät Jälleenmyyjän Oma tilin tarkat tiedot:

Oma tili – Jälleenmyyjän ohjeet (pdf)

Tilastot

Jälleenmyyjätilauksistasi näet tietoa osiossa Oma tili – Tilaukseni. 

Monipuolisesti tietoja asiakkaidesi tilauksista ja palkkioista on Oma tilin Markkinointi -osiossa. Siellä pääset katsomaan palkkioiden yhteenvetoja sekä tilastoja Alennuskoodeittain. Alennuskoodikohtaisiin tilastoihin pääsee valitsemalla Alennuskoodit -välilehden (ja klikkaamalla Selaa tietoja Alennuskoodin kohdalla, jos sinulla on useampi alennuskoodi).

Usein kysytyt kysymykset

Yhteistyösopimus

Sopijaosapuolet 

Tämän yhteistyösopimuksen osapuolet ovat QMedi Europe Oy (2309229-4) Qmedi-verkkokauppapaikan ja markkinointiohjelman omistajana ja ylläpitäjänä (jäljempänä ”Qmedi”) ja Qmediin rekisteröivä kumppani. 

Kumppani on yksityishenkilö, yhdistys, yritys tai muu vastaava toimija, joka on rekisteröitynyt ja hyväksytty Qmedin kumppaniksi. 

Yleistä 

Tämä sopimus sisältää ehdot, jotka koskevat sinun liittymistä Qmedi kumppaniohjelmaan. Lue nämä sopimusehdot huolellisesti läpi, ennen kuin liityt kumppaniksi. Nämä ehdot määrittävät, miten voit osallistua kumppaniohjelmaan ja mitä sinulta edellytetään. Kumppaniohjelman sivusto on käytettävissäsi vain sillä ehdolla, että hyväksyt alla mainitut käyttöehdot. Sivustoa käyttämällä sitoudut noudattamaan sen ehtoja. Huomaa, että tässä sopimuksessa ”Qmedi”, “me”, “me” ja “meidän” tarkoittaa Qmedi kumppaniohjelmaa ja “sinä”, “sinä” ja “sinä” viittaa sinuun kumppanina. Kumppani voi olla yksityinen henkilö tai yritys tai muu entiteetti. 

Tämä sopimus kattaa kaikki kumppanien roolit: Itsenäinen Edustaja, Myyjä tai Jälleenmyyjä. 

Kumppaniksi rekisteröityminen 

Qmedi kumppaniksi rekisteröidytään Qmedi.fi sivuston kautta. Tämä sopimus astuu voimaan, kun olet hyväksynyt tämän sopimuksen ja olemme hyväksyneet kumppaniksi rekisteröitymisesi. Vakuutat seuraavaa: • Olet vähintään 18-vuotias. • Jos edustat jotakin yritystä tai yhdistystä, oikeutesi riittävät yritystä sitovan sopimuksen tekemiseen. 

Tekijänoikeudet 

Kaikki Qmedi sivustoissa ja palveluissa tai sen kautta käytettävissä olevissa sivustoissa ja palveluissa oleva sisältö on tekijänoikeuksien, tavaramerkkien ja muiden omistusoikeuksien (kuten immateriaalioikeuksien) suojaamaa. Sinulla ei ole mitään oikeutta kopioida, jaella, käyttää tai julkaista tällaista materiaalia tai mitään verkkosivuston osaa muuten kuin jäljempänä Rajoitettu käyttöoikeus -jaksossa kuvatulla tavalla. Hyväksyt sen, että voimme olla yhteydessä sinuun joko sähköpostitse tai asettamalla ilmoituksia tähän verkkosivustoon. Hyväksyt sen, että kaikki sopimukset, ilmoitukset, selonteot ja muut viestit, jotka toimitamme sinulle sähköisesti, ovat laillisesti päteviä kirjallisia tiedoksiantoja. 

Rajoitettu käyttöoikeus 

Jos sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja, Qmedi antaa sinulle Qmedi kumppaniohjelman sivustoon henkilökohtaisen ja ei-kaupallisen käyttöoikeuden, joka on rajoitettu, joka ei ole yksinomainen, jota ei voi siirtää ja jota ei voi lisensoida edelleen. 

Qmedi oikeudet ja velvollisuudet 

Kaikki kumppanuudet edellyttävät hyväksyntää. Meillä on oikeus seurata markkinointiasi milloin tahansa sen selvittämiseksi, noudattavatko ne tämän sopimuksen ehtoja. Qmedi pidättää itsellään oikeuden irtisanoa kumppanisopimuksen ja osallistumisesi Qmedi kumppaniohjelmaan välittömästi ja ilman etukäteisilmoitusta, jos huijaat tai käytät väärin kumppaniohjelmaa ja sen ominaisuuksia. 

Esimerkiksi: 

  • jos syötät tai lataat verkkosivustoon mitään tietoja, joissa on viruksia tai muita tietokoneohjelmia, joiden tarkoitus on vahingoittaa, häiritä tai hallita jotakin järjestelmää tai siepata sen tietoja; 
  • käytät mitään hakurobottia, spider- tai scraper-hakuohjelmaa tai muuta automaattista keinoa käydä sivustossa tai palveluissa; 
  • rikot tai kierrät lakeja, kolmansien osapuolien oikeuksia tai käytäntöjä; 
  • Sopimusehtojen muutokset 

Qmedi voi päivittää näitä sopimusehtoja milloin tahansa ilmoittamatta asiasta sinulle. Se, että jatkat kumppaniohjelman sivuston käyttöä näiden sopimusehtojen muuttamisen jälkeen, osoittaa, että hyväksyt kyseiset muutokset. Mitä tahansa kumppaniohjelman osaa tai ominaisuutta voidaan Qmediin yksinomaisella päätöksellä muuttaa, täydentää tai päivittää tai osa voidaan kokonaan poistaa asiasta erikseen ilmoittamatta. 

Markkinoinnin rajoitukset 

Qmedissa kielletään tietyt markkinoinnin muodot. Esimerkiksi mainonta, jota yleisesti kutsutaan “roskapostiksi”, ei ole meille hyväksyttävää ja voi vahingoittaa nimeämme. Muita yleisesti kiellettyjä mainonnan muotoja ovat muun muassa lähetykset muihin kuin kaupallisiin uutisryhmiin ja markkinointi useille uutisryhmille kerralla. Lisäksi et saa mainostaa millään tavalla, joka kätkee tai vääristelee henkilöllisyytesi, verkkotunnuksesi tai palautusosoitteesi. Joka tapauksessa sinun on selvästi esitettävä itsesi ja web-sivustosi erillään QMedi -sivustoista tai QMedista tai Q Europe Oy yrityksestä tai QMedi -kumppaniohjelmasta. Jos huomaamme, että lähetät roskapostia, tai markkinoit muuten virheellisesti, harkitsemme tämän sopimuksen välitöntä lopetusta ja osallistumistasi QMedi -kumppanuusohjelmaan. Kaikki keskeneräiset, vielä maksamattomat, palkkiosi jäädytetään, jos tilisi lopetetaan tällaisen kiellettyjen markkinointimenetelmien johdosta. 

Tietosuojakäytäntö 

QMedi -kumppaniohjelma kunnioittaa kumppanien yksityisyyttä ja lupaa olla luovuttamatta henkilökohtaisia tai yritystietoja kolmansille osapuolille ilman nimenomaista lupaasi. Emme myy nimeäsi, sähköpostiosoitettasi, puhelinnumeroa tai muita henkilökohtaisia tietoja muille. Pidämme näitä tietoja yksityisenä ja pysyvät sellaisina. Jos sinulla on kysyttävää yksityisyyden suojastasi, ota yhteyttä osoitteeseen info@qmedi.fi 

Kumppaneille maksaminen 

QMedi -kumppaniohjelmaa ylläpitää QMedi Europe Oy, mikä vastaa kumppanipalkkioiden maksamisesta. Saat myyntipalkkioita QMedi -verkkokaupassa olevien tuotteiden ja palveluiden myynnistä. Oikeus myyntipalkkioihin edellyttää, että olet hyväksytty QMedi -kumppaniohjelmaan. Ymmärrät, että myyntipalkkioiden maksun kriteereitä ja summaa voidaan muuttaa milloin tahansa. Saat selvityksen kertyneistä palkkioista ja palkkiotilisi tapahtumista kumppanuusohjelman sivuston välityksellä. Maksut suoritetaan kuukausittain, kun tilisi saldo saavuttaa vähimmäissumman palkkioiden ulosmaksuille. Alennuskoodien myyntipalkkiot voivat tapahtua useammin. Palkkiotiliisi kertyvät summat eivät kerrytä korkoa. 

Maksuja ja tilityksiä varten Qmedi tarvitsee joko verokortin tai verotunnuksen riippuen siitä onko kumppani yksityishenkilö, yhdistys tai yritys. 

Hyvitykset ja takaisinperinnät 

Jos tilausmaksu palautetaan myöhemmin asiakkaalle, esim. reklamaation takia, niin tilauksesta jo maksetut palkkiot vähennetään seuraavasta kuukausittaisesta palkkiomaksusta, joka tilitetään kumppanille.Vastuusta vapauttaminen 

Sitoudut vapauttamaan Qmediin, sen osakkeenomistajat, johtajat, toimihenkilöt, työntekijät, agentit, edustajat, yhteistyökumppanit, julkaisijat ja mainostajat kaikesta vastuusta mahdollisten kanteiden, vaateiden, oikeusjuttujen (siviilioikeudellinen vastuu mukaan lukien) osalta, mitä tulee vahingonkorvauksiin, menetyksiin tai onnettomuuksiin ja niihin liittyviin kustannuksiin ja kohtuullisiin asianajopalkkioihin, jotka aiheutuvat tämän kumppanuusohjelman ja sen sivustojen käytöstä tai näiden sopimusehtojen vastaisesta toiminnasta. 

Vastuuvapaus 

Qmedi ei esitä minkäänlaisia väittämiä eikä anna minkäänlaista takuuta siitä, että Qmedi verkkokauppa järjestelmän tai kumppanuusohjelman sivustosta tai sen kautta löytyvä sisältö, ohjelmisto tai grafiikka tai löytyvät tiedot, tekstit, linkit tai viestit olisivat virheettömiä, luotettavia tai täydellisiä, tai siitä, että verkkosivuston toiminnassa ei esiintyisi virheitä ja/tai käyttökatkoja. Qmedi ei anna minkäänlaista takuuta siitä, että viat korjataan tai että verkkosivustossa tai sen palvelimissa ei ole viruksia tai mitään muuta haitallista tai tuhoavaa. Internet-tiedonvälitys on luonteeltaan sellaista, että verkkosivusto on alttiina tietojen vioittumiselle, sieppaamiselle, käyttökatkoille ja viipeille. Verkkosivuston käytössä voi olla katkoja korjaus-, ylläpito- tai kehitystöiden vuoksi. Suostut nimenomaisesti siihen, että käytät verkkosivustoa omalla vastuullasi. Suljemme pois kaiken vastuun, mukaan lukien tuottamusvastuun, vahingoista, jotka aiheutuvat tämän verkkosivuston tai sen materiaalien käytöstä, ellei laki muuta edellytä. 

Vastuunrajoitus 

Qmedi ja sen toimihenkilöt, työntekijät, kumppanit, julkaisijat ja mainostajat eivät vastaa mistään vahingoista, kuten suorista, epäsuorista, satunnaisista, erityisistä tai seurannaisvahingoista, ellei laki muuta edellytä. Tällaisia vahinkoja ovat esimerkiksi tulojen, voittojen, liikearvon, myyntimahdollisuuksien ja tietojen menetys tai muut aineettomat vahingot ja vahingonkorvausvaatimukset, jotka aiheutuvat Qmedi kumppanuusohjelman tai Qmediin palvelujen käytöstä. 

Luottamuksellisuus 

Kaikki luottamukselliset tiedot, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, sellaiset liiketoiminnan, teknisen, rahoituksen ja asiakkaan tiedot, jotka yksi osapuoli on ilmoittanut toisille neuvottelujen aikana tai tämän sopimuksen voimassaolevan aikavälin aikana, joka on merkitty sanalla “Luottamuksellinen”, pysyy luottamuksellisina eikä käytetä tai luovuteta tällaista omistusoikeutta koskevaa tietoa toiselta osapuolelta ilman paljastavan osapuolen nimenomaista kirjallista lupaa. 

Muut 

Hyväksyt, että olet itsenäinen henkilö tai yrityksen tai yhdistyksen valtuutettu edustaja, etkä tässä sopimuksessa luo mitään yhteisyritystä, franchising sopimusta, myyntiedustajan tehtävää tai työsuhdetta sinun ja Qmediin välillä. Sinulla ei ole valtuuksia tehdä tai hyväksyä tarjouksia tai edustaa meitä. Et saa antaa lausuntoa, ei sivustosi tai jonkin muun sivustosi kautta, tai muuten, mikä olisi ristiriidassa tämän ehdon kanssa. 

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Sopimukseen ja sen soveltamiseen liittyvät erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Mikäli neuvottelut eivät johda tulokseen, ratkaistaan erimielisyydet Kouvolan käräjäoikeudessa. 

Tämä sopimus edustaa koko sopimusta meidän ja sinun välillä. 

Yhteydenotto

sähköposti: info@qmedi.fi 

puh: +358 44 7429 494 

Ostoskori