, , , ,

Acomax Detox -seerumi 50ml

33,90 

  • Hiuspohjan ongelmiin, kuten kutinaan ja ärsytykseen
  • Voi auttaa tehostamaan hiusten kasvua
  • Pehmentää jähmettynyttä ja kiteytynyttä talia
  • Geelimäinen
  • 50 ml
  • 100 % luonnonmukainen, ei kemikaaleja
Acomax-hiusseerumi 50ml verkkokauppaetu yli 200,00€:n ostoksiin
Ostaessasi 10 saat veloituksetta yhdennentoista!
Tuotekuvaus

Tämä tuote on sinulle, jos ongelmanasi on erityisesti hiuspohjan kutina tai ärsytys. Acomax on suomalainen tuotesarja, joka tarjoaa ratkaisuja erilaisiin hiuspohjan ongelmiin.

Kuiva ja ärtynyt päänahka voi hilseillä ja pahimmillaan mennä rikki sekä tulehtua. Syitä tällaisille hiuspohjan ongelmille ovat esimerkiksi talvikauden aiheuttama ihon kuivuminen, tali-ihottuma, atopia tai psoriaasi. Myös liian voimakkaiden hiustenhoito ja -pesuaineiden käyttö (esim. kuivattavat sulfaatit) tai runsas päänahan peseminen voivat aiheuttaa hiuspohjan kutinaa. Usein kuivaan hiuspohjaan yhdistyvät myös kuivat hiukset.

Acomax Detox -seerumi syväpuhdistaa hiuspohjan ja hiusten kanavat. Se myös aktivoi mikroverenkiertoa, helpottaa kutinaa ja hiuspohjan ärsytystä sekä kosteuttaa. Näin hiuspohjan kunto paranee ja se on myös vastaanottavaisempi muille hoitaville aineille. Valmiste voi olla avuksi hiusten kasvun tehostamiseen.

Salisyylihappo auttaa tehokkaasti ihon epäpuhtauksiin ja sitä käytetäänkin usein aknevoiteissa. Maitohappo kuorii iholta kuollutta pintasolukkoa ja kosteuttaa päänahkaa, sorbitoli sitoo itseensä vettä ja kosteuttaa ihoa. Pantenoli B5 kosteuttaa ja hoitaa kuivaa ihoa. Biotiini ja sinkki suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta, edistävät solujen uusiutumista sekä ylläpitävät ihon ja hiusten hyvää kuntoa. Piparmintulla on kipua ja ärsytystä lievittäviä vaikutuksia, sen uskotaan olevan myös antiseptinen. Mukana on lisäksi mm. ksylitolia sekä koivu- ja paju-uutteita. 

Voit ostaa yksittäisten tuotteiden sijaan koko sarjan edullisempaan hintaan. Osta tästä kaikki Acomax-sarjan tuotteet

 

Lue lisää Acomax-sarjasta (avautuu uuteen välilehteen)

Huomioitavaa käytössä: Aineen joutumista silmiin on varottava. Jos näin käy, huuhtele silmiä runsaalla vedellä.

Jos oireesi eivät lievity tuotteen käytön kanssa, ole yhteydessä terveydenhuollon ammattilaisiin hiuspohjan ongelmien laajempaa selvittämistä varten.

Valmistusmaa: Viro.

Käyttö

Geelimäistä seerumia hierotaan päänahkaan (ei hiuksiin). Annetaan vaikuttaa 20-30 min. Huuhdellaan pois huolellisesti. Shampoota ei tarvitse käyttää syväpuhdistuksen jälkeen, mutta hoitoaineen käyttöä suositellaan. Meiltä löydät Acomax-sarjan  Detox-syväpuhdistus on suositeltavaa toistaa 3-4 päivän välein, 5-7 kertaa. Tämän jälkeen ylläpitohoitona kerran kuussa puolen vuoden ajan.

Ainesosat

Lagoon water, L-lactic acid, Chamomile tea, Methylcellulose, Sorbitol, Mixture of non-ionic and ionic surfactants, Tincture of Birch, Tincture of Willow, Alcohol with vegetable origin, Salicylic acid, Benzoic acid, Xylitol, Panthenol, Extract of mint, Tincture of Horse Chestnut, Vitamin B-Complex, Zinc acetate, Menthol, Biotin

Tarkastathan ainesosaluettelon ja käyttöohjeen pakkauksesta ennen tuotteen käyttöönottoa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Ostoskori
Acomax Detox -seerumi, 50 ml. Hiuspohjan kutinaan ja ärsytykseen. Syväpuhdistava. Voi olla myös avuksi hiusten kasvun parantamiseen.Acomax Detox -seerumi 50ml
33,90 
Acomax-hiusseerumi 50ml verkkokauppaetu yli 200,00€:n ostoksiin
Ostaessasi 10 saat veloituksetta yhdennentoista!