, , ,

Acomax-turvehoitoaine

22,90 

  • Turvehoitoaine kosteuttamaan ja ravitsemaan hiuksia
  • 250 ml
  • Koostuu vain luonnollisista ainesosista – täyttää luonnonkosmetiikan kriteerit
  • Ei sulfaatteja, parabeeneja, väriaineita tai säilöntäaineita
  • Ei testattu eläimillä
Tuotekuvaus

Axomax-turvehoitoaine on hiuksia syvältä ravitseva, hoitava ja kosteuttava kosteuttava hoitoaine. Turvetta on käytetty kautta historian osana kansanparannustaitoja ja kylpylähoitoja muun muassa Keski-Euroopassa. Sen uskotaan auttavan monipuolisesti iho-ongelmiin niin kehossa kuin päänahassa sekä omaavan puhdistavia ja tulehduksia lievittäviä ominaisuuksia. Turvetta on käytetty myös hiusten kasvua nopeuttamaan. Mukana on argan- ja oliiviöljyä ajatuksena lisätä tuotteen hiuksia ravitsevia ja hoitavia vaikutuksia. Tämä on mielestämme täydellinen kombinaatio, jolla luoda luonnonkosmetiikan kriteereihin yltävä, tehokkaasti kosteuttava hoitoaine.

Lue lisää Acomax-sarjasta (avautuu uuteen välilehteen)

Voit ostaa yksittäisten tuotteiden sijaan koko sarjan edullisempaan hintaan. Osta tästä kaikki Acomax-sarjan tuotteet

Erikseen ostettuina tuotteiden hinta on 129,5e, säästät 8% ostamalla koko sarjan tuotteet pakettina.

Valmistusmaa: Viro

Käyttöohje

Levitä hoitoainetta pesun jälkeen päänahkaan ja hiuksiin – juurista latvoihin saakka. Anna vaikuttaa 5 min. Huuhtele lopuksi huolellisesti. Acomax-hoitoaineen rinnalla suositellaan Acomax-shampoon käyttöä, koska ne tukevat toistensa vaikutusta.

Ainesosat

Aqua, Cetearyl Alcohol, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Betaine, Balneological Peat, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Caprylic/Capric Triglyceride, Olive oil Glycereth-8 Esters, Argania Spinosa Kernel oil, Panthenol, Olus Oil, Glyceryl Stearate, Parfum, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol, Lactic Acid.

Tarkastathan ainesosaluettelon ja käyttöohjeen pakkauksesta ennen tuotteen käyttöönottoa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Ostoskori
Acomax-sarjan turvehoitoaine ravitsemaan ja kosteuttamaan hiuksia syvältä. Luonnonkosmetiikkaa. 250 ml.Acomax-turvehoitoaine
22,90